KAUPPA

Kauppapaikasta voit ostaa verkkokaupasta suoraan kaikki kurssit, sekä kappaleperusteiset jäsenyydet kuten 10x kortin jne. Kuukausijäsenyydet ovat laskutettavia, joten niiden osalta voit täyttää yhteydenottolomakkeen ja ilmoittaa siihen, minkä jäsenyystyypin haluat ja aloitusajankohdan.

On Ramp kurssit

Jos olet uusi Crossfit lajin parissa, aloita harrastuksesi On-Ramp peruskurssilla. Kurssilla opit käytännön ja teorian kautta lajin perusasiat, oikeanlaisen suoritustekniikan, sekä laji standardeja. Kurssin jälkeen saat 2vk veloituksetonta treeniaikaa. Kurssi kestää kaksi päivää ja suoritetaan normaalisti viikonlopun aikana la-su välillä.

Nousu games - uusi vuosi ja uuteen nousuun

Nousu Games tulee taas, viimeksi kilpailtiin joukkueissa ja tällä kertaa yksilöinä

Kyseessä on erittäin matalankynnyksen kilpailu, joka sopii oikein hyvin ensikertalaiselle. Mukaan mahtuu 18 nais- ja 18 mieskilpailijaa. Kilpailu käydään Crossfit Nousussa 8.1.2022. Liput tulevat myyntiin 15.11, klo 12.00

Kappalemääräiset kortit

Jos pääset vain harvoin treenaamaan, tai et muuten pysty sitoutumaan, voi oikea vaihtoehto sinulle olla esim 10x kortti. 10x kortilla voit osallistua kaikille tunneille, mukaan lukien jooga ja mobility.

Täysjäsenyydet

Kuukausilaskutukselliset jäsenyydet ovat laskutettavia, joten niitä ei voi ostaa suoraan verkkokaupasta. Mikäli haluat kuukausilaskutuksellisen jäsenyyden, klikkaa linkkiä (haluan täysjäsenyyden) ja täytä infolomake ja kirjoita viestikenttään haluamasi jäsenyystyyppi, sekä aloitusajankohta