TUNTIKUVAUKSET

ONRAMP-KURSSI

CrossFit-harjoittelu aloitetaan käymällä OnRamp-alkeiskurssi. Kurssi suoritetaan yhden tehokkaan viikonlopun aikana la-su välillä. Kurssin aikana opetellaan tärkeimmät liiketekniikat ja tutustutaan hieman lajiin. Alkeiskurssi soveltuu kaikille aiemmasta liikuntataustasta tai kuntotasosta riippumatta. Liikkeiden ja harjoitusten skaalattavuus mahdollistaa harjoittelun oman kunnon ja taitotason mukaisesti. Kurssin jälkeen voit samalla maksulla käydä tunneillamme kurssia seuraavan kahden viikon ajan. Jakson jälkeen voit valita sinulle sopivan jäsenyysvaihtoehdon. 

Ilmoittaudu OnRamp kurssille tästä

crossfit tunNIT

Crossfit tunti sisältää aina alkulämmittelyn ja päivän wodin. Crossfit harjoittelussa yhdistetään tehokkaasti kestävyysharjoittelua, voimisteluliikkeisiin ja aina painonnostoon. Crossfit tunnilla harjoitetaan tarkasti mietittyä ohjelmointia, jonka tavoitteena on kehittää harrastajaa kaikilla osa alueilla

kisaryhmä

Mikäli tavoitteena, tai haaveena on joskus kokeilla kilpailemista on Crossfit Nousussa oma kisaryhmä. Kisaryhmässä sinun ei tarvitse olla huippu-urheilija, mutta harjoittelua on hyvä kuitenkin tässä kohtaa olla jo jonkin verran takana, niin että kunto/taitotaso ovat  riittäviä. Kisaryhmään ei voi suoraan ilmoittautua, vaan siihen haetaan mukaan erikseen.  Asiasta voi tiedustella lisää salin päävalmentaja Miitta Kopralta. 

lAPSET JA NUORET

CrossFit Kids tunnit on suunnattu 7-10 vuotiaille ja Teens 11-14 vuotiaille lapsille. CrossFit Kids ja Teens tunneilla harjoitellaan leikkien ja pelien kautta motorisia taitoja ja ryhmässä toimimista. Tavoitteena on, että lapset tulevat oppimaan liikunnan ilon ja kuinka fyysistä kapasiteettia voi kehittää hauskalla tavalla antoisassa ympäristössä ilman minkäänlaista arvostelua. 

Kaikki alkavat lasten ja nuorten kurssimme näet kaupastamme

DIAPERS & DUMBBELS

Tunnit on suunnattu raskaana oleville äideille, tai raskaudesta palautuville, sekä kaikille pienten lasten äideille. Tunneille voit ottaa lapsen mukaan. Tunnit kahdesti viikossa, jäsenyyteen kuuluu myös mobility, sekä jooga tunnit.

Tunnite eivät vaadi OnRamp kurssin käymistä

moBILITY

Kehonhuolto tuntimme opettavat ja ohjaavat sinua liikkeisiin ja tekniikoihin, jotka auttavat ja tukevat sinua hyvän liikkuvuuden, sekä kehon paremman perusasennon suhteen. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta osallistuaksesi tunneille

YOGA

Keskiviikkoisin salilla rentoudutaan Joogan parissa, Jooga tunneille voit osallistua voimassa olevalla jäsenyydellä, tai 10x kortilla.