TUNTIKUVAUKSET​

Tarjoamme erilaisia tunteja crossfitistä kehonhuoltoon. Tutustu alta tarkemmin tuntien sisältöön ja valitse itsellesi sopivin.

crossfit tunnit

CrossFit-tuntimme on suunniteltu niin, että tunnit soveltuvat niin aloittelijoille kuin pidempäänkin lajia harrastaneille. Lähtötasosi ei siis ole este tunnille osallistumiselle, kunhan olet suorittanu On Ramp-kurssin ennen tunnille osallistumista. Osaavat valmentajamme ovat aina valmiita auttamaan ja tukemaan, jotta treenit kulkevat tehokkaasti, mutta ennen kaikkea turvallisesti. Jäsenyyksien ja kurssien hinnat löydät täältä.

On_Ramp-kurssi

On Ramp-kurssi

Tämä on sinun ensimmäinen askeleesi CrossFit -maailmaan. Jos et koskaan ole kokeillut CrossFittia ennen, tämä on se kurssi, josta sinun on aloitettava. Alkeiskurssillamme opetamme sinulle lajin tekniikat ja perusliikkeet, joita teemme CrossFit- tunneillamme, sekä kuinka käyttää treenivälineitämme turvallisesti.

Kurssi koostuu sekä teoreettisista, että käytännön osioista, joissa opit ja harjoittelet liikkeitä omalla tahdillasi ohjaajan tukemana. Sinulla ei tarvitse olla entuudestaan kokemusta liikkeistä, eikä kurssi edellytä hyvää fyysistä kuntoa tullaksesi mukaan.

Mitä Crossfit on?

CrossFit-tunnit

CrossFit-tuntimme on tarkoin suunniteltu huomioiden kaikki tarpeesi hyvinvointia tukevan liikunnan suhteen. CrossFit tunneilla pääset treenaamaan yhdessä hyvässä porukassa ja kohottamaan kuntoasi, sekä nauttimaan treenin tuomasta hyvästä olosta. Tunneille voi osallistua kuka tahansa kuntotasosta, iästä tai koosta riippumatta. Aloittelijoista edistyneisiin, löydät aina sinulle sopivan haasteen.

Jokaisela CrossFit tunnillamme on valittavana 3 eri tasoista vaihtoehtoa, joista voit valita itsellesi sopivimman.

Äiti-lapsi CrossFit

Diapers & Dumbbells -treenit äideille

Diapers & Dumbbels – treenit on suunniteltu tukemaan odottavien äitien turvallista liikunnan harjoittamista, sekä pienten lasten äitien palaamista turvallisesti kuntoilun pariin. Tunneilla tulet kehittämään kestävyyttä, sekä voimaa ja hakemaan jaksamista vauhdikkaan lapsiarjen keskelle. Samalla pääset tutustumaan ja pitämään yhteyttä muihin vanhempiin, sekä lapsiin. Tunneille äidit ovat siis tervetulleita lasten kanssa tai yksin.

Treeneissä on huomioitu raskauden aikaiset ja synnytyksestä palautuvan äidin muutokset kehossa. Oikeanlaisella harjoittelulla kehitämme vartalosta taas keskivartaloa tukevan ja tehokkaan. Tunnit ovat avoimia kaikille äideille heidän kuntotasostaan riippumatta, eikä tunneilla tarvitse olla aikaisempaa CrossFit-kokemusta.

Tunnit suunnittelee ja ohjaa asiaan perehtynyt valmentajamme Miitta Kopra.

CrossFit Teens

CrossFit Kids 7-10 ja Teens 11-14 vuotiaille lapsille

CrossFit Kids tunnit on suunnattu 7-10 vuotiaille ja Teens 11-14 vuotiaille lapsille. CrossFit Kids ja Teens tunneilla harjoitellaan leikkien ja pelien kautta motorisia taitoja ja ryhmässä toimimista. Tavoitteena on, että lapset tulevat oppimaan liikunnan ilon ja kuinka fyysistä kapasiteettia voi kehittää hauskalla tavalla antoisassa ympäristössä ilman minkäänlaista arvostelua. 

Kevään 2021 kurssit 5.4.-13.6.2021

  • Kids (7-10v) ryhmä 1 torstaisin 16:30-17:15
  • Teens (11-14 v) ryhmä 1 tiistaisin klo 16:00-17:00
  • Teens (11-14 v) ryhmä 2 sunnuntaisin klo 16:00-17:00
  • Teens (11-14v) ryhmä 3 sunnuntaisin klo 17:00-18:00
  • Teens (11-14v) ryhmä 4 2x viikossa; tiistaisin klo 16-17 sekä sunnuntaisin klo 15:00-16:00

Tunnit suunnittelee ja ohjaa asiaan perehtynyt valmentajamme Miitta Kopra.

kehonhuolto

Hyvä liikkuvuus on yhtä tärkeää kuin hyvä fyysinen kunto.

Kehonhuolto

Mobility-Kehonhuolto

Kehonhuolto tuntimme opettavat ja ohjaavat sinua liikkeisiin ja tekniikoihin, jotka auttavat ja tukevat sinua hyvän liikkuvuuden, sekä kehon paremman perusasennon suhteen. Nämä tunnit järjestetään kahdesti viikossa, etkä tarvitse aikaisempaa kokemusta osallistuaksesi tunneille.

Syvävenyttely

Syvävenyttely

Syvävenyttelytunnilla venytykset tehdään kehoa tietoisesti rentouttaen ja hengitystä apuna käyttäen. Rauhallisesti etenevällä tunnilla tehdään pitkäkestoisia venytyksiä, joilla päästään eroon ylimääräisistä kireyksistä ja lisätään liikkuvuutta. Tunnilla käydään koko keho läpi ja rauhoitetaan samalla myös mieli. Varaa mukaan pitkähihainen paita loppurentoutukseen.