VALMENTAJAT

MIITTA KOPRA (päävalmentaja)

Valmennuskokemusta mulla on noin 11 vuotta. Tästä 7 vuotta olen valmentanut toiminnallista ryhmäliikuntaa, jonka taustalta omaan myös koulutusta. Viimeiset 8 vuotta olen valmentanut crossfitin parissa. Urheilu ja muiden liikuttaminen on iso osa minua ja teen sitä koko sydämelläni. Itse olen pelannut ja kisannut koripallossa noin 10 vuotta ja sen jälkeen sain kipinän crossfitistä, johon hurahdin täysin. Olen myös kisannut lajissa useaan otteeseen.

Lisäksi teen henkilökohtaisia treeni- ja ravinto-ohjelmia, sekä olen lanseerannut Mamma-crossfit tunnit, sekä koulutan liikunnan alan ammattilaisia rauskauden ajan- ja raskauden jälkeisen liikunnan ohjaamisesta. Llisäksi olen koulutukseltani ensihoitaja.

Mun tunneilla hiki virtaa ja treenataan kovaa mutta fiksusti. Valmentajana olen siis kannustava, energinen, puhelias, ja harvoin hymy hyytyy, mutta osaan olla myös tarpeen tullen hyvinkin tiukka.

”Usko itseesi ja lopeta muille todistelu.”

 • Crossfit Nousun pääomistaja/ päävalmentaja
 • Voimavalmentaja 2018
 • Mamma-CrossFit tuntien lanseeraaja
 • Mukana Liiku läpi raskauden-kirjassa
 • Intensive PT-kouluttaja
 • Sairaanhoitaja/Ensihoitaja AMK
 • 2012 Ryhmäliikunnan kurssi

CrossFit kilpailutausta:

 • Hakunila Battle 2019 4. sija (pari) / 2020 8. sija (pari)
 • Unbroken summercup. sija.7
 • Turun Tuomiopäivä 2019 14. sija /2020 13. sija
 • Cut the crap Vantaa
 • Crossfit Centralin Helsinki Showdown

Valmennuskielet: suomi, englanti

LASSI VALKAMA

Harjoittelutaustani on kamppailulajeissa, joista päälajini on ollut brasialainen jujutsu. CrossFit-tyyppisen harjoittelun aloitin vuonna 2007 ja jäin saman tien koukkuun. CrossFitin taika on siinä, että 1) kehitys on aina mitattavissa ja 2) jokainen pystyy harjoitustaustasta (tai sen puutteesta) huolimatta tekemään käytännössä samat treenit.

Ajattelen, että asiakkaiden kehityksen ja terveyden kannalta valmentajan tärkein tehtävä on opettaa asiakkaat tekemään liikkeet teknisesti oikein ja täysillä liikeradoilla. Olet sitten huippu-urheilija tai täysin vasta-alkaja, pystyn opastamaan sovellukset eri liikkeistä, joilla jokaiselle saadaan aikaan sama harjoitusvaste.

CrossFit-harrastaja vuodesta 2007
CrossFit-valmentaja vuodesta 2018
CrossFit Judge 2019

Valmennuskielet: suomi, englanti

ANNINA VAINIO

Valmistuin Personal Traineriksi Trainer4you:lta vuonna 2017, jota ennen ohjasin mm. erilaisia toiminnallisia ryhmäliikuntoja.

Toiminnallinen harjoittelu ja Crossfit on kulkenut osana treeni-ideologiaani vuodesta 2014. Tätä ennen painotus lajeissani oli uinnin ja muun kestävyysliikunnan puolella. Nyt takaisin liikunta-alalle palatessani myös valmennan crossfitin parissa.

Valmentajana tahdon luoda turvallisen ympäristön oppia ja oivaltaa perusasioita liikkeestä sekä terveyden muista tärkeistä peruspilareista.

Koulutukset:

Personal trainer, Trainer4you, 2017
PNL Painonoston ohjaajakoulutus 1, 2021

Kisat:
Hakunila Battle 2019 4. sija (pari) / 2020 8. sija (pari)

Turun Tuomiopäivä 2019 7.sija

KONSTA KESTI

Urheilutaustaa minulta löytyy jalkapallon parista 11 vuotta kilpatasolla, jonka jälkeen lajin lopetettuani löysin Crossfitin kesällä 2018. Siihen jäinkin sitten nopeasti koukkuun ja kilpaurheilutaustan takia treenimäärätkin nousivat äkkiä kilpaurheilua vastaavalle tasolle. Tavoitteena itsellä onkin lähivuosina kisaaminen Suomen arvostetuimmissa Crossfit-kilpailuissa.

Crossfitin Level 1 valmennuskurssin kävin 2019 alkuvuodesta ja valmennushommat aloitin samana kesänä. Opiskelen ammattikorkeakoulussa fysioterapiaa ja tavoitteena olisikin yhdistää lajitietämys terveydenalan koulutuksen kanssa.